DE WANDELGANG ZEELAND, VOOR IEDEREEN


Bij ons draait alles om je thuis voelen onder het genot van lekkere hapjes en drankjes. Ons zorgvuldig samengestelde menu biedt een mix van traditionele lekkernijen en moderne klassiekers. Of je nu zin hebt in een verfrissend biertje, een hartige snack of juist iets zoets bij je koffie, wij hebben het allemaal. Ons personeel heeft een passie voor wat ze serveren en adviseert je graag over hun favoriete combinaties. De volgende keer dat je langskomt, vraag dan zeker naar onze specialiteiten of seizoensaanbevelingen!
kristel.jpg 255.1 KB

In het hart van het dorpje Zeeland, Noord-Brabant, opende afgelopen september een nieuwe koffie & borrelbar zijn deuren: De Wandelgang Zeeland. Een plek waar traditie en vernieuwing samensmelten, en waar elk bezoek aanvoelt als thuiskomen.
Vanaf het moment dat je bij ons binnenstapt, word je verwelkomd door de warme ambiance van ons interieur, een mix van een warme en industriële inrichting, met oog voor detail. 

Hoewel we een recente toevoeging zijn aan Zeeland is onze missie tijdloos: het creëren van een plek waar herinneringen worden gemaakt en gedeeld. Een plek waar het glas altijd halfvol is en de verhalen eindeloos stromen. Of je nu een local bent die al generaties lang in Zeeland woont of een bezoeker die voor het eerst de charme van ons dorp ontdekt, bij De Wandelgang is iedereen welkom.
Ons team, bestaande uit gepassioneerde individuen met een liefde voor gastvrijheid, zullen altijd voor je klaarstaan. 
En heb je net wat minder tijd, dan kun je bij ons ook alle koffie's to go meenemen!